Voorzieningen op Camping Luna “de Rolke”

Kampeerplekken ♥

U mag zelf een plekje uitkiezen en u mag uw kampeermiddel zo neerzettena als u wilt. Het nummer op de stroomaansluiting welke matcht met de stroommeter geeft een meterstand weer welke u mag fotograveren of opschrijven.  Er zijn meerdere waterpunten verdeeld over de Camping. Sommige watertappunten hebben een eigen afvoerput. Er is een stortpunt en er is een chemisch toilet. Zware campers graag aan de buitenste ring plaatsen. Tentjes en lichte busjes of caravans mogen over het terrein verdeeld.

Sanitair ♥

Ons verwarmde toiletgebouw heeft handdoekjes, toiletpapier, frisse geur en telt 3 toiletten, 1 urinoir, 3 douches en twee aparte wasruimtes met wasbakken, spiegels en stopcontacten. Daarnaast staat er een droger en wasmachine.  Om het schoon en netjes te houden vragen wij jou om zelf de ruimte schoon en netjes achter te laten met de schoonmaakmiddelen die er staan.

 

Oranjerie en buitenkeuken ♥

In de orangerie kunt u koken, bakken, samen eten, afwassen, koffie drinken, ontbijten en gewoon heerlijk zitten lezen of een spelletje doen. Er is een houtkachel met een oven erin, er staat een kookplaat en alle keuken apparatuur wat je thuis ook hebt tot je beschikking.

De orangerie kan per dagdeel verhuurd worden voor verschillende activiteiten. Dit staat dan op het bord.

 

Winkeltje ♥

Hier verkopen wij toiletartikelen, wijn, bier, ideologisch natuur vlees en producten die wij maken op onze dagbesteding. Ook hebben we bij voldoende productie verse eitjes, kruiden, en groente. Seizoens afhankelijk. 

Internet ♥

wifilogozwartwitOp de hele Camping is gratis WiFi beschikbaar. Zie wifi code op het bord bij het winkeltje.

Parkeren ♥

Ons campingterrein is autovrij. Alleen bij aankomst en vertrek komt de auto bij de staanplaats. Zo blijft het terrein mooi en veilig. Er is parkeergelegenheid bij de Wokpalace waar je heerlijk kunt eten of afhalen. 

Toeristische Informatie 

Toeristische informatie wordt steeds vaker online aangeboden i.p.v. als papieren folder. Dit omdat er dan sneller aanpassingen/toevoegingen gemaakt kunnen worden en een ander voordeel is de verminderde milieubelasting door het afnemende papiergebruik.

Natuurlijk kunt u ook met uw vragen bij ons terecht. Wij kennen onze woonomgeving als geen ander en geven u graag tips en advies.

Kropswolde zelf >>> Klik hier
Kerk Kropswolde >>> Klik hier

 

Honden

Heeft u een hond? Dan is onze Camping een prima plek voor baas en viervoeter(s). Op de Camping mag de hond niet los, maar daarbuiten is het een eldorado voor snuffelaars. De Camping ligt direct aan de polder. Via het achterhek loopt u zo de ruigte in met water, paden, grasland en bos. Aan de overkant van de Woldweg vindt u het fraaie Gorechtpark. Daar zijn ook losloopgebiedjes waar de hond vrij kan rondstruinen.

Fietsen

Onze Camping ligt aan diverse fietsroutes gemarkeerd door fietsknooppunten. Er is een ruime fietsenstalling. Uw E-bike kunt u opladen bij uw staanplaats.
Kijk voor fiets- en wandelroutes op onze Fietsroute-pagina

Orangerie

U kunt gebruik maken van onze prachtige Kas “Orangerie” met gebruik van keuken en heerlijke houtkachel. Terwijl u hier geniet heeft u uitzicht over uitgestrekte landerijen, ons ooievaarsnest, onze dieren en het natuurgebied Kropswolde buitenpolder wat direct grenst achter onze camping. 

Voedselbos, Moestuin en Beleeftuin

In februari worden onze fruitbomen gesnoeid zodat we heerlijke kersen, appels, peren en pruimen hebben dit jaar. Daarnaast zullen we ons voedselbos aanvullen met een vijg, kiwi, kers, appel, kruisbes, peer en verschillende kruiden. 

Beleef en geniet, tussen de dieren en natuur 💚 in onze beleeftuin met Orangerie aan het prachtige natuurgebied met wandel en fietspaden in Kropswolde ( provincie Groningen op de grens met Drenthe ).
U kunt heerlijk genieten van de vergezichten met de ooievaars, de zeearend en schotse hooglanders en onze eigen dieren vanuit een verwarmde Orangerie waar u een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee kunt drinken. Ook kunt u er zelf koken en eten.