Welkom bij Camping Luna “de Rolke”

Wij zijn Camping Luna “de Rolke” en zullen ons meer richten op vrije plekken, gezonde lunch in de Orangerie, voedselbos en moestuin en het heerlijke buitenleven met muziek en creativiteit. 🔥🫖⛺️🏡🎻
Een fijne charme camping waar je het hele jaar kunt genieten tussen dieren en natuur.
Beleef  en geniet ♡

Liefs team La Luna Care

Welkom bij Camping Luna “de Rolke”

Welkom bij Camping Luna “de Rolke” vlakbij het Zuidlaardermeer aan het natuurgebied. Zonder te boeken en geen verplichte aankomsttijd waar u vervolgens zelf een fijne plek kunt uitkiezen. U vind ons aan de Woldweg 78a, 9606PG te Kropswolde.

Om net als ons te genieten van dit bijzondere plekje op de grens van Groningen/ Drenthe willen wij jullie uitnodigen op onze Camping.

U kunt gebruik maken van onze prachtige Kas “Orangerie” met gebruik van keuken en heerlijke houtkachel. Terwijl u hier geniet heeft u uitzicht over uitgestrekte landerijen, ons ooievaarsnest, onze dieren en het natuurgebied Kropswolde buitenpolder wat direct grenst achter onze camping. Ook ziet u vanaf uw kampeerplek de Schotse Hooglanders lopen. Geniet en beleef.

Het mooie Zuidlaardermeer met zijn havens, botenverhuur, paviljoens en restaurantjes ligt achter de camping (1200 meter vanaf camping) met zijn vele mogelijkheden, zwemmen, zonnebaden, surfen en varen. Tevens liggen we aan de prachtige fietsroutes door Drenthe/Groningen die op onze website www.minicampingderolke.nl staan vermeld. Wat mooi is dat u zo vanaf onze camping het natuurgebied de Rolkepolder in fietst en dit loopt door tot de stad Groningen. Fietsend naar de stad via het natuurgebied. Het toeristische dorp Zuidlaren met zijn vele terrasjes, eetgelegenheden, mooie winkeltjes en de markt is de moeite waard om naar toe te gaan. Direct tegenover onze camping ligt Woonboerderij Casa met een heerlijke theetuin aan het Gorechtpark van 50 hectare met diverse visvijvers met karpers enz., hertenkamp en kinderboerderij. Direct naast onze camping is een heerlijk Chinees/ Wokrestaurant. Een overdekt winkelcentrum met 100 winkels en bioscoop is nabij gelegen.

Wij hebben 25 ruime kampeerplaatsen waar je een eigen vuurtje mag stoken in de daarvoor beschikbare vuurschalen. Ons gehele terrein is volledig voorzien van drainage, dus na een bui zijn de velden zo weer droog. Bij ons geen muntjes nodig voor het douchen en super goede gratis WiFi. We willen zo duurzaam mogelijk zijn en vragen u daarom mee te helpen. Zie algemene voorwaarden Camping Luna.

“Duurzaamheid betekent voor ons herstel van onze leefomgeving”.

Onze douches werken met zonnecollectoren en regenwater wordt opgevangen. Daarnaast scheiden wij ons afval en maken we briketten van paardenmest om de kachel op te stoken.

Geniet ( vanaf eind december 2022 ) in onze “Orangerie” kas van een lunch en/of een kopje koffie of thee. Ook kunt u zelf koken en dineren op deze heerlijke plek en kijken naar de dieren.

Geniet van deze heerlijke plek, dat doen wij ook. ⛺️

Een fijne charme camping waar je het hele jaar
kunt genieten tussen dieren en natuur.

Beleef en Geniet ♡

Camping

Hele jaar open

Honden welkom

Kampvuur

Pipowagen

Orangerie

 

Foto Gallery

Kamperen

Camping Luna “de Rolke” is een fijne charmecamping op de grens van Groningen en Drenthe gelegen op 1 km. van het Zuidlaardermeer.
Geniet en Beleef ♡

Gratis draadloos internet (WiFi)

Op het terrein kunt u verbinden met gratis draadloos internet (WiFi). Surfen, e-mailen, muziek luisteren en video kijken zoals u thuis gewend bent.

Wat te doen

Vanaf onze Camping heeft u toegang tot de mooiste fietspaden van Groningen en Drenthe. Ook zijn er prima wandelroutes van diverse afstanden. Zie ook onze Fietsroutes.